Top NewsΣπόρ

«Φτιάχνεται μια καινούργια και νεανική ομάδα», δηλώνει ο Μιχάλης Χαϊλής

Η ομάδα μπορούσε και γα καλύτερο ξεκίνημα τονίζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο έφορος του ΘΟΪ Λακατάμιας, Μιχάλης Χαϊλής. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει σημειώσει μια νίκη κα έφερε τρεις ισοπαλίες. Παρόλα αυτά είναι μέσα στο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Β΄ κατηγορία, όπως τονίζει.

Το ελαφρυντικό για το ΘΟΪ, αλλά ταυτόχρονα και το ελπιδοφόρο, όπως μας ανέφερε ο Μιχάλης Χαϊλής, είναι πως από τους  26 παίκτες που αποτελούν το ρόστερ, οι 22 είναι νέοι στην ομάδα και συνεπώς το σύνολο χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει  ομοιογένεια, να αποδώσει καλύτερα και να έλθουν και τα αποτελέσματα. Επίσης, το 70% των ποδοσφαιριστών, είναι νεανικής ηλικίας, υπάρχουν μόνο μερικοί έμπειροι, ενώ την ομάδα ενισχύουν δυο κοινοτικοί και ακόμη άλλος ένας κοινοτικός ηλικίας κάτω των 22 χρόνων.

Στην πρώτη ομάδα, όπως μας είπε το διοικητικό στέλεχος της Λακαταμίτικης ομάδας, προωθήθηκαν τέσσερις νεαροί από τις Ακαδημίες και ένα μάλιστα εξ αυτών, ο Φρειδερίκος Κωνσταντίνου, έχει αγωνιστεί.

Όπως έδειξε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές το ΘΟΪ, διαθέτει πολύ καλή αμυντική γραμμή, αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. «Διατηρούμε το αήττητο μας και έχουμε την καλύτερη άμυνα με μόνο δυο γκολ παθητικό», μας είπε για να συμπληρώσει: «Υστερούμε στην επίθεση όπου πετύχαμε μόνο τέσσερα γκολ  Η τεχνική ηγεσία δουλεύει πάνω σε αυτό το θέμα για βελτίωση της τελικής προσπάθειας».

Στην επόμενη αγωνιστική (5η) το ΘΟΪ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα τα Σάββατο 26 Οκτωβρίου (14:30). Αμφίβολος για αυτό το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Μουλλωτός, ο οποίος είναι τραυματίας. Επανήλθε όμως από το προηγούμενο παιχνίδι  ο Χρίστος Κουντουρέττης.

«Πατάμε καλύτερα»

Όσον αφορά την κατάσταση στην ομάδα μετά την ανάληψη της από τους Γιώργο Χατζημηνά (Πρόεδρος) και Πανίκο Πέψη (Αντιπρόεδρος) , ο Μ. Χαϊλής ανέφερε: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μα δύσκολη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου πατάμε καλύτερα. Εκτός από την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας για επάνοδο στη Β΄ κατηγορία, στόχος είναι και οι εξωαγωνιστικές επιδόσεις με τη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των υποδομών».

Όπως μας είπε, ανακαινίζεται το οίκημα το οποίο θα λειτουργήσει σαν καφέ, ενώ ανακαινίζεται επίσης το εστιατόριο-ταβέρνα που θα λειτουργεί και με μουσική Παρασκευή και Σάββατο. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά στο γήπεδο, ανέλαβε τη συντήρηση του χλοοτάπητα εταιρεία, ενώ  τα αποδυτήρια βάφονται. Επίσης, σύντομα θα τοποθετηθούν διαφημιστικές  πινακίδες στο γήπεδο τα οποίο θα αποκτήσει καλύτερη όψη.

Κλείνοντας, ο κ. Χαϊλής καλεί τον κόσμο της Λακατάμιας να  πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.  «Γίνονται έργα, δουλεύουν όλοι για το καλό του σωματείου και ο κόσμος πρέπει να σταθεί αρωγός», πρόσθεσε.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν μόνο 50 ευρώ (για 30 αγώνες  + το κύπελλο), ενώ οι θέσεις στα VIP 100 ευρώ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close