ΕιδήσειςΚύπρος

Φυτώριο … ναρκωτικών οικία 41χρονου στην επαρχία Λάρνακας

Έντεκα φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στην οικία και σε υποστατικά άνδρα ηλικίας 41 ετών από την επαρχία Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία τα φυτά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας, βάση δικαστικού εντάλματος, που πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, στην οικία και τα υποστατικά άνδρα ηλικίας 41 ετών, που βρίσκονται στην επαρχία Λάρνακας. 
 
Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία του 41χρονου και δύο ακόμα προσώπων και εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο, ένα αποξηραμένο φυτό κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 11 περίπου γραμμαρίων, άγνωστη σκόνη βάρους 15 γραμμαρίων, ζυγαριές ακριβείας, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.

Τόσο ο 41χρονος όσο και τα δύο άλλα πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για συνέχιση των εξετάσεων. Δύο εκ των τριών προσώπων, ανακρίθηκαν και απολύθηκαν της κράτησής τους εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, ενώ ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Related Articles

Back to top button
Close