ΕιδήσειςΚύπρος

Φωτογραφίες από το κατάλευκο Τρόοδος

Φωτογραφίες από το κατάλευκο Τρόοδος μας απέστειλαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδους το πρωί σήμερα Πέμπτη, δίνοντας εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις περιοχές Τροόδους και Προδρόμου, αναφέρει σε ανάρτηση της η Δύναμη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή την ώρα, οι δρόμοι στην περιοχή Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στις περιοχές Μόρφου – Κακοπετριάς και Πλατρών δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ιδιαίτερα στο ύψος της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού.

O δρόμος είναι επικίνδυνα ολισθηρός, λόγω συσσώρευσης και ροής νερού στο οδόστρωμα.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close