ΕιδήσειςΚύπρος

Χαμηλές θερμοκρασίες απόψε, οι θερμοκρασίες θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες

Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν απόψε το βράδυ με τον υδράργυρο να πέφτει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, εκτιμά η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ιάσωνας Χριστοδούλου είπε πως «ό,τι φαινόμενο είχαμε εξασθενεί πλέον. Η ψυχρή αέρια μάζα θα απομακρυνθεί μέχρι την Κυριακή, οπότε μετά θα επιστρέψουμε στις μέσες κλιματολογικές τιμές”.

Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι προς Τρόοδος, συστάσεις προς οδηγούς

Στο μεταξύ, ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά επικίνδυνα ολισθηροί λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί σε διάφορα σημεία, είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, τόσο μέσω επαρχίας Λεμεσού, όσο και μέσω της περιοχής Μόρφου, στην Λευκωσία.
 
Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι και οι δρόμοι Κακοπετριάς-Pinewood-Πεδουλά, Πεδουλά-Προδρόμου, Προδρόμου-Λεμύθου και Προδρόμου-Πλατρών.
 
Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Related Articles

Back to top button
Close