ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Χαμηλή προσέλευση επικαλείται η Cyta για το κλείσιμο καταστήματος στη Λακατάμια

Τη χαμηλή προσέλευση πελατών επικαλείται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διεύθυνση της Cyta για το κλείσιμο του καταστήματα της εταιρείας στη λεωφόρο Αρχ. μακαρίου Γ΄ στην Κ. Λακατάμια.

Όπως προσθέτουν οι ίδιος πληροφορίες, το θέμα για το ποια καταστήματα θα έκλειναν απασχόλησε για αρκετό διάστημα την εταιρεία η οποία διεξήγαγε σχετική έρευνα. Με το τέλος αυτής της παγκύπριας έρευνας, αποφασίστηκε να κλείσει το κατάστημα στη Λακατάμια όπως έκλεισαν και μερικά άλλα σε άλλες περιοχές στην ελεύθερη Κύπρο.

Η εταιρεία επικαλείται το αυξημένο κόστος διατήρησης του καταστήματος (ενοίκιο, λειτουργικά έξοδα) σε συνδυασμό με τη χαμηλή, όπως υποστηρίζει προσέλευση πελατείας.

Σαν λύση προτείνεται, όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ μας, τα καταστήματα στα Mall, Nicosia και Cyprus, τα άλλα καταστήματα της Cyta σε Στρόβολο και Έγκωμη καθώς και στους συνεργάτες της εταιρείας.

Πάντως, αντίθετα με όσα κατέδειξε η έρευνα, από προσωπική εμπειρία αλλά και από μαρτυρίες του απλού κόσμου, στο εν λόγω κατάστημα υπήρχε πελατεία και μάλιστα η διεύθυνση του καταστήματος αναγκάστηκε να βρει πάρκινγκ στο διπλανό πρατήριο βενζίνης για τους πελάτες .

Τώρα, ο κόσμος που είναι πελάτες της Cyta θα πρέπει για να πληρώσουν π.χ. ένα λογαριασμό να μεταβούν στο Mall; Δεν σκέφτηκαν την ταλαιπωρία που υποβάλλουν τον κόσμο; Αν προτιμήσουν την άλλη λύση πάλι, για να πάνε σε συνεργάτες θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ευρώ επιπλέον χρέωση…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close