ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Λακατάμιας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Λακατάμιας ετοιμάζει δυο όμορφες εκδηλώσεις για τις μέρες των γιορτών και προσκαλεί όλους τους δημότες του, μικρούς και μεγάλους να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές με παιχνίδια, δώρα και πολλές-πολλές εκπλήξεις, όπως αναφέρει σε σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Η πρώτη εκδήλωση είναι η φωταγώγηση του Δήμου Λακατάμιας τα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 5:30μ.μ στο Πάρκο Π. Κατελάρη, στη συμβολή των οδών Π. Κατελάρη και Μακαρίου Γ΄.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

*Διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά, παρέα με τους αγαπημένους  ήρωες των παραμυθιών.

*Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική και την Χορωδία του Δήμου

*Χορό από τις ομάδες χορού του Ανοικτού Σχολείου Λακατάμιας.

*Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, Photo Booth και πολλές άλλες εκπλήξεις.

*Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.
*Στο χώρο θα λειτουργεί φιλανθρωπικό παζαράκι κα θα πωλούνται ξηροί καρποί, σιταροπούλα, κάστανα κ.α.

Η δεύτερη εκδήλωση είναι η Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Λύκειου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι παρευρισκόμενοι θα περάσουν ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο πρωινό, με διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά παρέα με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, χορό από το  Ανοικτό Σχολείο και  το Λαογραφικό Όμιλο του Δήμου, πολλά παιχνίδια  και φυσικά πολλές εκπλήξεις !

Στην εκδήλωση ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις, στις οποίες η είσοδος είναι ελεύθερη, στηρίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και το Ανοικτό Σχολείο Λακατάμιας καθώς και το The House of FairyTales

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close