ΕιδήσειςΚύπρος

Χριστουγεννιάτικο λεωφορείο από το Δήμο Λευκωσίας (φώτος)

Το χριστουγεννιάτικο λεωφορείο του Δήμου Λευκωσίας είναι έτοιμο και κυκλοφορεί στη διαδρομή λ1. Ανεβείτε στο στολισμένο λεωφορείο και κάντε βόλτα ή τα ψώνια σας.

Ο Δήμος Λευκωσίας έθεσε σε δοκιμαστική βάση την κυκλοφορία των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας. Η κυκλοφορία των μικρών λεωφορείων είναι μια από τις σημαντικές πρόνοιες του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας της πρωτεύουσας που έχει εκπονηθεί από το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Βασικός στόχος της δρομολόγησης των μικρών λεωφορείων είναι η αποσυμφόρηση του Ιστορικού Κέντρου από τα Ιδιωτικά οχήματα. Προτρέποντας ταυτόχρονα μια άλλη βασική εναλλακτική επιλογή.

Τα μικρά λεωφορεία κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης ενώνοντας την εντός των τειχών πόλη με το σύγχρονο αστικό κέντρο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κάνουν συχνές κυκλικές διαδρομές, περνώντας από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, με ένα πολύ ελκυστικό ωράριο καλύπτοντας τις ανάγκες των νέων, των εργαζομένων και όλων των πολιτών κάθε ηλικίας.

Είναι μικρά, ευέλικτα και hi-tech: παρέχουν άνετη μετακίνηση, προσφέρουν μια σειρά από νέας γενιάς υπηρεσίες, ειδική ιστοσελίδα με ενημέρωση της θέσης λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο και χώρο για μεταφορά ποδηλάτου.

Μεταφέρουν 21 άτομα, 13 καθήμενους και 8 ιστάμενους, διαθέτουν επιπλέον καθίσματα για άτομα που χρειάζονται προτεραιότητα, καθώς και ράμπα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Είναι μια σύγχρονη υπηρεσία που προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Σταθμεύστε το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο στους χώρους στάθμευσης, ιδιωτικούς ή δημοτικούς και ανεβείτε στα μικρά λεωφορεία της Λευκωσίας!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close