ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Λακατάμιας

Η Γέννηση του Θεανθρώπου, ως ο μεγαλύτερος συμβολισμός της ελπίδας και της αισιοδοξίας, αποκτά μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη διάσταση, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούμε, αναφέρει στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα. Αναλυτικά, ολόκληρο το μήνυμα

Συνδημότισσες, Συνδημότες.

Οι μέρες των Χριστουγέννων, φέρνουν πάντοτε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Γεμίζουν με αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας και ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο. Σας μεταφέρω τις θερμότερες μου ευχές, για Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.

Τα φετινά Χριστούγεννα, τα Χριστούγεννα του 2020, πλησιάζουν, κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες, για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η χαρά των Χριστουγέννων, της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου, απειλείται από την πανδημία του κορονωϊού. Σ’ αυτήν την εποχή αβεβαιότητας που διανύουμε, η κοινωνία μας πλήττεται και δοκιμάζεται καθημερινά. Η Γέννηση του Θεανθρώπου, ως ο μεγαλύτερος συμβολισμός της ελπίδας και της αισιοδοξίας, αποκτά μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη διάσταση.

Ως λαός έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε και με ομαδικό πνεύμα, να καταφέρουμε πολλά. Το πανανθρώπινο πνεύμα των ημερών, μας καλεί και φέτος να επιδείξουμε αισθήματα αλτρουϊσμού και προσφοράς προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, της αβεβαιότητας, του άγχους, και των προβλημάτων της καθημερινότητας, στεκόμαστε αρωγοί και στηρίζουμε τους Δημότες μας, αλλά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.

Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο και Προσωπικό του Δήμου Λακατάμιας, συνεχίζουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα την προσφορά μας, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η συμπαράσταση των Δημοτών μας είναι η κινητήρια δύναμη μας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν τέσσερα χρόνια, για ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, οργανωμένο, καθαρό και κοινωνικά υπεύθυνο. Παραμένουμε δίπλα στους Δημότες μας, απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας και με σωστή οικονομική διαχείριση, βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον και το μέλλον ανήκει στα παιδιά.

Αγαπητά μου παιδιά, Πραγματικοί πρωταγωνιστές των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο μπορούμε να επενδύσουμε, να σχεδιάσουμε και, γιατί όχι να ονειρευτούμε, όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι.

Εύχομαι ολόψυχα το πνεύμα των ημερών να φέρει δύναμη και πίστη πως οι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους μας. Μακάρι, το 2021, να φέρει Ηρεμία στις ζωές μας, Υγεία, Ευτυχία και Ελπίδα για ότι καλύτερο.

Μένουμε ασφαλείς. Συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Δρ Φωτούλα ΧατζήπαπαΔήμαρχος Λακατάμιας.

Αντί της αποστολής ευχετήριων καρτών, έχω προχωρήσει με εισφορά σε Φιλανθρωπικές Οργανώσεις που στηρίζουν οικογένειες που έχουν ανάγκες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close