ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Δημάρχου Λακατάμιας

Στο μήνυμα της ενόψει των γιορτών η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα αφού απευθύνει σε όλους και όλες τις θερμότερες ευχές της για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα, καλεί και φέτος να επιδείξουμε αισθήματα αλτρουϊσμού και προσφοράς προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά:

Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητά μου παιδιά,

Αρχίσαμε ήδη να  μετράμε αντίστροφα

Για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, της ωραιότερης περιόδου του χρόνου.

Για τις μέρες που φέρνουν πάντοτε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, μέρες που γεμίζουν με αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας, ενδυναμώνοντας παράλληλα και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτές τις μέρες, θα ήθελα από καρδιάς να σας μεταφέρω, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.

Η ενότητα, η μεθοδική δουλειά, οι σύγχρονες πρακτικές και ο σεβασμός στους δημότες θα συνεχίσουν να αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς του έργου και της δράσης μας για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.

Το πνεύμα των ημερών, μας καλεί και φέτος να επιδείξουμε αισθήματα αλτρουϊσμού και προσφοράς προς όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί να αποδείξουμε έμπρακτα πως η Λακατάμια, εκτός από ένας αναπτυσσόμενος Δήμος, πολύ περισσότερο είναι μια κοινωνία αλληλεγγύης για κάθε άνθρωπο και οικογένεια που μας χρειάζεται. Αυτές τις μέρες, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας, να νιώσει μόνος του.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close