Σπόρ

Ψήφο στα νιάτα δίνει ο Μαλέκκος στο ΘΟΪ Λακατάμιας

Την άνω βόλτα πήρε στα τελευταία παιχνίδια το ΘΟΪ Λακατάμιας  που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας μετρώντας τέσσερις στη σειρά νίκες που έφεραν την ομάδα πλέον στην 4η θέση, ενώ πέτυχε και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Γ΄ και Επίλεκτης κατηγορίας.

Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερη αξία αν υπολογίσει κανείς ότι ο προπονητής Κώστας Μαλέκκος προωθεί στην ομάδα νεαρά παιδιά, όπως το 17χρονο Παπέττα και τον 19χρονο Θεοδοσίου οι οποίοι μπήκαν αλλαγή στον τελευταίο αγώνα με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας του ΘΟΪ ήταν 23 χρόνια! Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ήταν ο αρχηγός  Κουντουρέττης και ο μικρότερος ο 17χρονος Παπέττας που μπήκε αλλαγή.

Όπως μάλιστα σημειώνει η ομάδα σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ο μέσος όρος ηλικίας ολόκληρης της ομάδας (όλο το ρόστερ) είναι μόλις λίγο πάνω από τα 22 χρόνια!! «Ο προπονητής της ομάδας μας Κ. Μαλέκκος προωθεί και επενδύει στα νεαρά ταλέντα», προσθέτει τα σημείωμα. «Επίσης στην πρώτη ομάδα προπονούνται και αρκετά πιο μικρά παιδιά κάτω 18 ετών που προέρχονται από τις Ακαδημίες», συμπληρώνει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα οι ηλικίες των παικτών που αγωνίστηκαν είναι:

Χρ.  Κουντουρέττης 32, Χρ.  Φιλίππου 19, Θαν.  Λιαλίδης 22, Ιακ. Παναγή 20, Γ.  Παπαπαγγελοδήμου  26 (Ιωαννίδης 23), Χρ.  Ξενοφώντος 28 (Παπέττας 17), Μιχ.  Κούκου 19, Κωνστ.  Χαραλάμπους 20, Ίσσα  Κωνσταντινίδης 23      (Θεοδοσίου 19), Σαμ Σαμπάν 24 , Δημ. Δημοσθένους 20.

Οι ηλικίες μερικών βασικών στελεχών  που δεν έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα: Μουλλωτός 25, Γκουγκούρης 27, Μαρτινάς 20, Ντρενέα 24

Αποδίδει η ενίσχυση Ιανουαρίου

Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην περίοδο Ιανουαρίου προσέδωσαν μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα. Αποκτήθηκαν συγκεκριμένα οι Ίσσα Κωνσταντινίδης (έπαιζε στην Αμαθούς Αγίου Τύχωνα), Σαμ Σαμπάν (μόνιμος σκόρερ), Δημ. Δημοσθένους (ήταν στη Δόξα Παλιομετόχου) και Γ. Θεοδοσίου (από το ΑΠΟΕΛ).

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close