ΔήμοςΗ Πόλη Μας

12η Τελετή Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων του Δήμου Λακατάμιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, η Τελετή Βράβευσης των Αθλητών και  των Σωματείων της Λακατάμιας, που διοργάνωσε για 12η χρονιά ο Δήμος Λακατάμιας. Η εκδήλωση έγινε  την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του εστιατορίου St. George στη Λακατάμια.

Η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα,  αναφέρθηκε στη σημασία που δίδει ο Δήμος στη ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού για την υγεία των πολιτών, θέτοντας ως στόχο την αύξηση της συμμετοχής των δημοτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, στη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.  Απευθυνόμενη στους αθλητές ανέφερε πως η Τελετή Βράβευσης,  «είναι ένας θεσμός που αντικατοπτρίζει τη βαρύτητα που αποδίδει η Δημοτική Αρχή στον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα. Με την ανιδιοτέλεια, τις επιδόσεις και το ήθος σας, μας τιμήσατε και μας τιμάται, κάνοντας περήφανη την κοινωνία του Δήμου μας. Σε όλους εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Να σας ευχηθώ, ακόμα πιο πολλές επιτυχίες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Λακατάμιας θα είναι πάντα δίπλα σας να τιμά τις επιτυχίες σας και να ενισχύει τις προσπάθειές σας». Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη που με χαρά έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα του και την ΟΠΑΠ Κύπρου που χορήγησε την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν, για τις αθλητικές τους επιδόσεις, 117 αθλητές και αθλήτριες, 1 σχολείο και 7 σωματεία της Λακατάμιας. Το «Αριστείο Αθλητών» για το 2019 απονεμήθηκε στον κ. Νίκο Ανδρέου για την προσφορά του στον αθλητισμό ως πετοσφαιριστής , προπονητής πετόσφαιρας, αλλά και καθηγητής Φυσικής Αγωγής.  Το «Βραβείο Βετεράνου Αθλητή», απονεμήθηκε στον κ. Κωστάκη Πιερίδη, για την μακροχρόνια προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου, τόσον ως ποδοσφαιριστής, όσον και ως προπονητής.

Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι κομμάτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του ΚΟΑ, του ΟΠΑΠ, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι και εκπρόσωποι τοπικών σωματίων και οργανώσεων.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close