Ατζέντα

19ο Λαογραφικό Φεστιβάλ Λακατάμιας: «Να ’τανε το ’21 … Χρόνια Δοξασμένα»

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:00 μ.μ.στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας παρακολουθείστε το Μουσικοχορευτικό οδοιπορικό της Ελληνικής Επανάστασης από την Πελοπόννησο μέχρι και την Κύπρο. Συμμετέχει ο Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας.

Στο τραγούδι η Βασιλική Χατζηαδάμου μαζί με τους μουσικούς: Αντρέα Αντρέου (λαούτο, ούτι), Μιχάλη Κυπριανού (κλαρίνο, γκάιντα), Μιχάλη Κουλουμή (βιολί),Φίλιππο Δημητρίου (κρουστά).

Η είσοδος στο χώρο του Αμφιθεάτρου θα γίνεται με την έκδοση δωρεάν Δελτίων Εισόδου, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Δημαρχείο, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο χώρο. Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Απαραίτητη για την είσοδο στο Αμφιθέατρο είναι η κατοχή Safe Pass, για άτομα άνω των 12 ετών. (Safe Pass = 1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και να έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων, 2. Αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες, 3. Πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό / Κοινωνικό Λειτουργό , κ. Αντώνη Ονησιφόρου, τηλ. 22364033.

Related Articles

Back to top button
Close