ΕιδήσειςΚύπρος

19 κιλά κάνναβης εντόπισε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά από έρευνες για την υπόθεση στη Λάρνακα

Mεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται ότι  προσλαμβάνει η χθεσινή υπόθεση ναρκωτικών στη Λάρνακα, αφού από τη συνέχιση των ερευνών, εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό, ποσότητα κάνναβης βάρους σχεδόν 19 κιλών.

Για την υπόθεση στη Λάρνακα τελούν υπό 8ήμερη κράτηση, τρία άτομα, δύο από τη Λεμεσό ηλικίας 52 και 36 ετών και ένας από τη Λάρνακα ηλικίας 34.

Οι τρεις συνελήφθηκαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, έχοντας στην κατοχή τους,  ποσότητα κάνναβης βάρους  περίπου ενός κιλού.

Συγκεκριμένα στη νέα υπόθεση, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών σχετικά με τη χθεσινή υπόθεση, το πρωί σήμερα, διενεργήθηκε έρευνα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λεμεσού. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 18 κιλών και 900 γραμμαρίων περίπου. 

Μετά τον εντοπισμό της νέας ποσότητας ναρκωτικών, εναντίον του 36χρονου και του 52χρονου, εξασφαλίστηκαν νέα δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Related Articles

Back to top button
Close