Σπόρ

2ο Lakatamia Energy Run την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Η μεγάλη αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση  του Δήμου μας, το Lakatamia Energy Run επιστρέφει την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021,  όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λακατάμιας.

Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Lakatamia Energy Run (Οκτώβριος 2019), και την περσινή αναβολή λόγω της πανδημίας,  ο Δήμος Λακατάμιας και ο οργανισμός Running in Cyprus, συνεχίζουν την συνεργασία τους και φέρνουν ξανά  κοντά σας τον εξαιρετικό αυτό αγώνα, για έμπειρους και ερασιτέχνες δρομείς.  Στόχος των οργανωτών είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα, προσφέροντας ταυτόχρονα σε ένα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εισόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων. Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το Πάρκο Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας (εξωτερικός χώρος Αμφιθέατρου).

 Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της εκδήλωσης https://energyrun.com.cy.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του Υπουργείου Υγείας, του ΚΟΑ και του ΚΟΕΑΣ τα οποία θα βρίσκονται σε ισχύ την συγκεκριμένη περίοδο.

Related Articles

Back to top button
Close