ΕιδήσειςΚύπρος

Daily Mail για Πάφο: «Τέλειο μέρος για αιώνια ζωή»

Την εμπειρία της από το ταξίδι στην Πάφο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού μεταφέρει προς τους αναγνώστες της Daily Mail η δημοσιογράφος της δημοφιλούς βρετανικής εφημερίδας Βικτόρια Μπίσχοφ.

Δηλώνει εντυπωσιασμένη από το ξενοδοχείο όπου διέμεινε, τις υπηρεσίες, τα διαθέσιμα για τους επισκέπτες καταστήματα, το λιμάνι, τον αρχαιολογικό χώρο, το Κούριο, τη θάλασσα, τις παραλίες, το εθνικό πάρκο του Ακάμα για πεζοπορία, τον κυπριακό μεζέ, τα μοναστήρια και τα παραδοσιακά προϊόντα. 

Αναφέρει επίσης ότι «μύθοι και θρύλοι σε ακολουθούν παντού στην Κύπρο», αλλά και ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να καλύψει τα κόστη για επισκέπτες που θα διαγνωστούν θετικοί στον ιό ενώ έχουν αρχίσει τις διακοπές τους στο νησί, καθώς και ότι έχουν γίνει προετοιμασίες με ειδικά προσδιορισμένους χώρους καραντίνας.

«Με τον καλό καιρό να εκτείνεται για τα καλά μέσα στον Οκτώβριο, η Κύπρος είναι ένα ιδανικό μέρος να πάτε για καθυστερημένο καλοκαιρινό ήλιο, όταν θα αρχίσουμε ξανά όλοι να ταξιδεύουμε. Για την ακρίβεια, αν κολυμπήσετε γύρω από εκείνο το βράχο (της Αφροδίτης) ίσως ακόμα και να διαπιστώσετε ότι είναι το τέλειο μέρος για να περάσετε την αιώνια ζωή σας», είναι η καταληκτική προτροπή του δημοσιεύματος προς τους επίδοξους Βρετανούς επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close