Υπηρεσίες

Homemate στη Λακατάμια

Το Homemate, το οποίο ανήκει στον μαλτέζικο όμιλο Alf Mizzi and Sons, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 28 Νοεμβρίου του 2018 και σταδιακά αγκαλιάζεται από το κοινό.

Η προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι οι Κύπριοι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να επισκεφθούν και να εμπιστευθούν καινούργια brands και καταστήματα.

Στην αύξηση της επισκεψιμότητας συνέβαλε επίσης τόσο η διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, όσο και η κομβική τοποθεσία του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο νέο mall της Λευκωσίας.

40,000 προϊόντα σε 7,500 τ.μ.
Σε 7,500 τ.μ. οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μία ποικιλία προϊόντων που σχετίζονται με τη βελτίωση του σπιτιού τους, από έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού, μέχρι κουρτίνες, υφάσματα, λευκά είδη, φωτιστικά, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, συστήματα ήχου και εικόνας, εξοπλισμό γραφείου, φροντίδα κατοικίδιου, αξεσουάρ αυτοκινήτου, power tools, μπογιές, ψησταριές, έπιπλα κήπου, φυτά και γλάστρες.

Το 65% των περίπου 40,000 προϊόντων που υπάρχουν στους χώρους του καταστήματος απευθύνονται στις γυναίκες, ενώ το 35% στους άντρες.

Ως home improvement center, το Homemate λειτουργεί στη λογική του καταστήματος, στο οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει προϊόντα που μπορεί να αξιοποιήσει ο ίδιος και να δημιουργήσει ιδιαίτερες κατασκευές και ανακαινίσεις για το σπίτι του.

Πρόσφατα το Homemate απέκτησε και τη δική του καφετέρια, στο ισόγειο του καταστήματος στη Λακατάμια.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close