Top NewsΣπόρ

Lakatamia Fc: Η νεοσύστατη ομάδα της Λακατάμιας, (πάνε για τίτλο τα κορίτσια)

Για νεοσύστατη αλλά και νεοφώτιστη στην Α΄ κατηγορία διαγράφει καλή πορεία η ομάδα Lakatamia Fc. Μετά από 11 αγώνες  στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΚΟΠ βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα κοριτσιών του σωματείου (Κ 15)  φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Διαθέτει επίσης ομάδα κοριτσιών Κ10.

Ο γραμματείας του σωματείου Κωστάκης Λοΐζου σε δήλωση του στην ιστοσελίδα μας εξέφρασε την  ικανοποίηση της διοίκησης από την πορεία της ομάδας γυναικών, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα κορίτσια θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο στόχο μας που είναι η πρώτη πεντάδα. Έχουμε μια ομάδα με ερατισέχνιδες  ποδοσφαιρίστριες, αποτελούμενη μόνο από Κύπριες ως επί το πλείστον. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι άνκαι  μπορούσαμε να πάμε λίγο καλύτερα όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών. Σαν σωματείο προσπαθούμε να δώσουμε την ευκαιρία στις Κύπριες παίκτριες να αγωνιστούν, να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπούν. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας είναι ο Όμηρος Χριστοφίδης. Τα υπόλοιπα μέλη: Χρήστο Αρχοντίδης-Αντιπρόεδρος, Κωστάκης Λοΐζου-Γραμματέας, Ευάγγελος Ευαγγέλου-Έφορος Ποδοσφαίρου, Αρτέμης Κέκκουρης-Ταμίας.

Η ομάδα ιδρύθηκε φέτος και αποτελείται ως επί το πλείστον από παίκτριες που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες προηγουμένως.

Η Lakatamia Fc σε σύνολο 11 αγώνων στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα σημείωσε πέντε νίκες και έχασε τα άλλα έξι παιχνίδια. Δεν έχει φέρει ούτε μια ισοπαλία. Πέτυχε 27 γκολ και δέχθηκε 41 και με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση.

Προπονητής είναι ο Μιχάλης Ελευθεριάδης, ο οποίος διετέλεσε προπονητής σε ομάδες Ακαδημιών μικρών κατηγορών. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ευάγγελος Πράσσος.

Το ρόστερ

Την ομάδα αποτελούν  οι πιο κάτω παίκτριες: Εβάινα Σαρκουά Ανίμα, Γιάννη Μαρία, Ττάκκα  Έλενα, Ιωαννίδη Βασιλική, Κιρκίνη Άντρια, Κοκόνα Ραφαέλλα, Νεοφύτου Παρασκευή, Σεργίου Ελένη, Σοφοκλέους Σταυρούλλα, Κλείτου Μαρία, Χρτιστοφίδου Άννα Μαρία. Κώστα Χαρίκλεια, Βασιλάκη Μαντώ Μαρκέλα, Κωνσταντινίδου Σοφία, Βασιλείου Κυριακή, Ζυμαρά Ελένη, Φίλου Γεωργία, Ρολάνδη Λέλια, Παπαδοπούλου Στεφανία, Ξάνθου Όλγα, Σοφοκλέους Άννα, Μιχαήλ Ειρήνη, Φωτιάδου Έλενα, Ψυχογιουδάκη Ειρήνη.

Η Άντρια Κιρκίνη

Αρχηγός και  πρώτη σκόρερ με 10 γκολ (1 τέρμα μέσος όρος σε κάθε αγώνα που έπαιξε καθώς έχασε ένα παιχνίδι) είναι η  Άντρια Κιρκίνη.

Η ομάδα έχει σαν  έδρα το γήπεδο της Δόξας Παλιομετόχου.

Λαμπρή πορεία τα κορίτσια

Η ομάδα κοριτσιών τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα και μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς από τρις νίκες. «Νομίζω ότι τα κορίτσια θα πάρουν το πρωτάθλημα», τόνισε ο κ. Λοΐζου. «Η διαφορά τους από τις υπόλοιπες είναι εμφανής. Πρόκειται για παίκτριες που παίζουν από πέρσι μαζί και έχουν προπονήτρια την Άντρια Κιρκίνη, αρχηγό και σκόρερ της γυναικείας ομάδας.

Το ρόστερ

Την ομάδα κοριτσιών Κ15 αποτελούν: Ηλιάνα Γίδα, Μικαέλλα Μιχαήλ, Νάταλι Πούλλλακου, Ιωάννα Καταλάνου, Ιωάννα Χριστοδούλου, Αριστοθέα Ιωάννου, Εμμέλια Μένοικου, Ελεάνα Δημητρίου, Μαρήλια Κωνσταντίνου, Βαλέρια Φίλιου, Μαρίνα Λοΐζου, Γεωργία Φίλιου, Λέλια Ρολάνδη, Στεφανία Παπαδόπουλου, Άννα Σοφοκλέους.

Προπονήτρια είναι η Άντρια Κιρκίνη και βοηθός η Σταυρούλλα Σοφοκλέους.

Ευχαριστίες στη Δόξα Παλιομετόχου

Ο κ. Λοϊζου ευχαρίστησε τη Δόξα Παλιομετόχου. «Ευχαριστούμε τη Δόξα και την οικογένεια Παυλίδη Ροδόπουλου  που μας παραχωρούν γήπεδα για τις προπονήσεις, αλλά και τους αγώνες  και των δυο ομάδων μας», ανέφερε.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close