Ατζέντα

Nicosia Pop Up 2020

Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] διοργανώνουν το Nicosia Pop Up 2020, από τις 25 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021.

Το Pop Up 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ.

Λαμβάνοντας υπόψιν την επιδημιολογική εικόνα του COVID 19 και τα σχετικά πρωτόκολλα, φέτος επιλέγηκαν μόνο προτάσεις που αφορούν στις Παραστατικές Τέχνες και τα Εικαστικά.

Νέοι δημιουργοί και περφόρµερς θα παρουσιάσουν τις δημιουργικές ιδέες τους στο κοινό της Λευκωσίας και της Κύπρου γενικότερα.

Στον χώρο διεξαγωγής θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και για την προστασία των συμμετεχόντων και του κοινού.

Το Nicosia Pop Up 2020 διοργανώνεται από τον Δήμος Λευκωσίας και το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] με χορηγό την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας και με τη στήριξη του Άλφα Κύπρου.

To Pop Up 2020 ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών κυβερνητικών μέτρων που είχαν εκδοθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό, αναβλήθηκε.

Related Articles

Back to top button
Close