ΕιδήσειςΚύπρος

Tο ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Λευκωσία εξετάζει η Αστυνομία,

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου, σε δηλώσεις του στην οδό Περικλέους, στην Παλιά Λευκωσία, όπου νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα δύο πρόσωπα νεκρά.
 
Ο κ. Δημητρίου είπε ότι η Αστυνομία έλαβε γύρω στις 6 το απόγευμα την πληροφορία ότι στην οδό Περικλέους,  στην Παλιά Λευκωσία, «ακούγονταν φωνές από συγκεκριμένο διαμέρισμα».

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν, είπε, στη σκηνή και αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, η οποία ήταν κλειστή, «εντόπισαν σε συγκεκριμένο δωμάτιο μια γυναίκα νεκρή και ακολούθως σε δεύτερο δωμάτιο εντοπίστηκε και ένας άνδρας νεκρός».  

«Και τα δύο πρόσωπα φέρουν τραύματα με τέμνον όργανο», είπε, αναφέροντας ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής.  

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», είπε και πρόσθεσε ότι «από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας και από εκεί και πέρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».    

Είπε, επίσης, ότι ο άνδρας εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο πάτωμα, κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι.  

Ανέφερε, τέλος, ότι ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.  

Η σκηνή είχε αποκλειστεί και γίνονταν εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close