ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Tο DeeJay Radio πρόσφερε στον Δήμαρχο Λευκωσίας 15 ταμπλέτες

Δεκαπέντε ταμπλέτες παρέδωσαν στο Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί του Breakfast Show του DeeJay Radio, Αnthony 642 και η ηθοποιός Βασιλική Παπαμιχαήλ, τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, στο πλαίσιο της δράσης «music for good».
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή ταμπλετών από τους ακροατές του σταθμού και -μετά από συντήρηση- η παράδοσή τους σε άπορα παιδιά σχολείων του Δήμου Λευκωσίας με στόχο την ίση πρόσβαση στη γνώση και τη ψυχαγωγία.
 
 Ο Δήμος θα παραδώσει τις ταμπλέτες σε τέσσερα δημοτικά σχολεία της εντός των τειχών πόλης, 4 στο Ελένειον Δημοτικό Σχολείο, 4 στο Δημοτικό Φανερωμένης, 4 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου και 3 στο Δημοτικό Αγίου Κασσιανού.
 
 Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει εισέλθει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, λόγω και των συνθηκών που επικρατούν ένεκα της πανδημίας, τέτοιες δράσεις είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, τη γνώση και τη διασκέδαση, αναφέρεται.
 
Ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τη SppMedia Ltd και το DeeJay Radio γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει μέσω της μουσικής στην ενεργοποίηση των ακροατών του σταθμού και στη δημιουργία ενός δικτύου ίσων ευκαιριών για τα παιδιά.
 
Ο σταθμός και οι παραγωγοί του υποσχέθηκαν τη θεσμοθέτηση της δράσης αυτής και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.
 
Στο μεγάλο κάλεσμα του DeeJay Radio για αποστολή ταμπλετών ανταποκρίθηκαν, όπως αναφέρεται, ακροατές από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι και τη Σωτήρα.

Related Articles

Back to top button
Close