ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Xρήση προστατευτικής μάσκας στα ΚΕΠ ΑΗΚ από 1 Αυγούστου 2020

Σε συνέχεια της απόφασης της Πολιτείας για υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από τον γενικό πληθυσμό σε κλειστούς χώρους, που έχει στόχο την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο, η ΑΗΚ ενημερώνει πως όλοι οι πελάτες που εισέρχονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ), υποχρεωτικά θα πρέπει να χρησιμοποιούν προστατευτικές μάσκες. 

Υπενθυμίζεται πως τα ΚΕΠ της ΑΗΚ εφαρμόζουν όλα τα πρωτόκολλα τήρησης των μέτρων προστασίας της υγείας και ενδεχομένως να προκύπτει αυξημένος χρόνος εξυπηρέτησης.  Στο πλαίσιο αυτό η ΑΗΚ προτρέπει τους καταναλωτές να περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις επισκέψεις στα ΚΕΠ.  Κοινός στόχος είναι η προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων. 

Με άξονες την ασφάλεια και την άνεση, η ΑΗΚ παροτρύνει τους πελάτες της να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ www.eac.com.cy είναι αναρτημένα τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close